Portobello Pizza

Portobello Pizza

Portobello Pizza

Η συνταγή Portobello Pizza έχει όλη την απόλαυση της διάσημης πίτσας … χωρίς καμιά ενοχή!

Χρησιμοποίησα τα καπέλα των μανιταριών portobello για να αντικαταστήσω την ζύμη της πίτσας, αυτές οι πίτσες είναι γρήγορες και εύκολες στην παρασκευή, με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και είναι έτοιμες σε λιγότερο από 10 λεπτά!

Εντάξει αν υπάρχει κάποιος τρόπος να απολαύσετε μια πιο υγιεινή, γρήγορη και εύκολη συνταγή πίτσας, αυτή είναι η … Portobello Pizza 10 λεπτών!

Portobello Pizza
 
 
Μερίδες: για 4 άτομα
 
Χρόνος Προετοιμασίας: 10′
 
Χρόνος Μαγειρέματος: 10′
 

Υλικά

  • 12 πορτομπέλο
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 24 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • 120 γραμμάρια τυρί κατσικίσιο
  • 1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
  2. Καθαρίζω τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί και αφαιρώ τα ποδαράκια τους.
  3. Σ’ ένα μπολ ανακατεύω το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και με το μείγμα αλείφω εσωτερικά τα μανιτάρια.
  4. Στρώνω μια λαδόκολλα σ’ ένα ταψί και τα αφήνω για 5 λεπτά να απορροφήσουν τα αρώματα.
  5. Λιώνω το κατσικίσιο τυρί πάνω από τα μανιτάρια, τοποθετώ τα ντοματίνια και βάζω το ταψί κοντά στις αντιστάσεις, ψήνω για 10 λεπτά ή μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα το τυρί.
  6. Αφαιρώ και γαρνίρω με τον βασιλικό.

Σου αρέσει αυτή τη δημοσίευση; Μοιράσου το με φίλους!

Facebook
Pinterest
Twitter
Email

Follow Us

Παρόμοια άρθρα
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Απάντηση