Κανθαρέλες με άγριες φράουλες
Τι ποιο απλό τι ποιο γευστικό, μέσα σε 5 λεπτά η φύση στο πιάτο σου.
Κανθαρέλες με άγριες φράουλες
Χρόνος Προετοιμασίας: 10′
Χρόνος Μαγειρέματος: 5′
Υλικά
- 2 φλιτζ μανιτάρια κανθαρέλες
- 2 φλιτζ. άγριες φράουλες
- 2 κ.σ. βούτυρο ανάλατο
- ¼ φλιτζ. καστανή ζάχαρη
- 1 σφηνάκι κονιάκ
Διαδικασία
- Πλένω και κόβω τα μανιτάρια, ζεσταίνω το βούτυρο και τα μαγειρεύω για λίγα λεπτά.
- Προσθέτω τις φράουλες, τη ζάχαρη, τα αφήνω να σιγοβράσουν για λίγα λεπτά.
- Σβήνω με το κονιάκ, ανάβω προσεκτικά το φαγητό με ένα σπίρτο και αφήνω τις φλόγες να σβήσουν. Προσοχή ανάβουμε το φαγητό μακριά από τον αποροφητήρα για να μην πάρουν φωτιά τα φίλτρα.
- Μόλις μειωθούν τα υγρά αποσύρω και σερβίρω.
Σου αρέσει αυτή τη δημοσίευση; Μοιράσου το με φίλους!
Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]