Noodles με μανιτάρια πορτσινι

Συνταγη Noodles με μανιτάρια βωλιτες

Noodles με μανιτάρια πορτσινι

Απλά και λιτά.

Μια διαδικασία για να απολαύσουμε την αυθεντική γεύση των μανιταριών πορτσίνι.

Τα μαρινάρουμε σε λίγο ζωικό βούτυρο και τα μαγειρεύουμε χωρίς να προσθέσω άλλο υλικό.

Αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι σπαγγέτο

 

Συνταγη Noodles με μανιτάρια βωλιτες

Μερίδες: για 4 άτομα

Χρόνος Αναμονής: 30′

Χρόνος Μαγειρέματος: 15′

Υλικά

  • 250 γρ.  noodles
  • 200 γρ. φρέσκα μανιτάρια πορτσίνι
  • 50 γρ. Βούτυρο τύπου Κερκύρας
  • πιπέρι

Διαδικασία

  1. Καθαρίζω τα μανιτάρια με ένα νοτισμένο πανάκι.
  2. Κόβω τα πορτσίνι σε λεπτές φέτες.
  3. Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνω ελαφρά το βούτυρο, ίσα να λιώσει, σβήνω τη φωτιά, βάζω τα πορτσίνι και τα αφήνω για 15 λεπτά.
  4. Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό βάζω τα Noodles και τα αφήνω για 4 λεπτά ή ακολουθώ τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνω, αφού πρώτα κρατήσω ένα ποτήρι από το νερό που έβρασαν.
  5. Ανάβω τη φωτιά και σοτάρω τα μανιτάρια που έχω στο τηγάνι, τρίβω φρέσκο πιπέρι, δεν βάζω αλάτι γιατί έχει αρκετό το βούτυρο.
  6. Μόλις πάρουν χρώμα, περίπου σε 3 λεπτά, προσθέτω τα Noodles και το ποτήρι με το νερό που κράτησα, ανακατεύω και αποσύρω.
  7. Σερβίρω ζεστά.

Follow Us

Σου αρέσει αυτή τη δημοσίευση; Μοιράσου το με φίλους!

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Παρόμοια άρθρα
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]